Lentefeest

Vorige week deden 5 kindjes van onze klas hun lentefeest. Dat waren Mila, Dina, Thibeau, Ella en Alexia.

Al weken op voorhand waren ze hiervoor aan het oefenen en keken ze ernaar uit. En afgelopen zaterdag was het dan zover...

Ze zagen er piekfijn uit in hun mooiste kleedjes. Maar vooral aan de stralende lach op hun gezichtjes kon je zien hoe fier ze waren dat ze hun lentefeest mochten doen.

Een dikke proficiat voor deze 5 kindjes en voor de familie!

Fluoactie

Het eerste leerjaar heeft heel erg zijn best gedaan om GEZIEN te worden tijdens de winterperiode. We hadden dan ook veel volle kaarten bij de fluoactie. Een dikke duim voor de kinderen!

Nieuw in onze klas: de zitzak :-)

Van de oudervereniging hebben wij een cadeautje gekregen, nl. een zitzak.

Daar zijn wij heel blij mee, want nu wordt het lezen in de klas nóg leuker!

Heel vaak mogen wij een leuk plaatsje kiezen in de klas en er gezelllig een kwartiertje in een boekje lezen. Sommige kinderen liggen dan op de banken, zitten op hun kussen in een hoekje of op de trap,... Maar vanaf nu mag de werker gezellig in de zitzak gaan lezen.

Dank je wel, oudervereniging!!!

Kerstcadeautjes in ons klasje

Onder de kerstboom van het eerste leerjaar lagen super veel cadeautjes!

Alle kinderen hadden voor een vriendje van de klas een zelfgemaakt cadeau ingepakt. Het ene kind had koekjes gebakken, het andere had iets leuks geknutseld, nog een ander maakte zelf een schilderij,...  Allemaal hadden ze er heel hard hun best voor gedaan! En er waren dus ook heel veel blije gezichtjes vandaag rond de kerstboom! Bij de foto's van het eerste leerjaar kan je de cadeautjes bekijken.

Dank je wel ook aan alle ouders die de kinderen een handje hierbij hielpen!