Fluoactie

Het eerste leerjaar heeft heel erg zijn best gedaan om GEZIEN te worden tijdens de winterperiode. We hadden dan ook veel volle kaarten bij de fluoactie. Een dikke duim voor de kinderen!

Nieuw in onze klas: de zitzak :-)

Van de oudervereniging hebben wij een cadeautje gekregen, nl. een zitzak.

Daar zijn wij heel blij mee, want nu wordt het lezen in de klas nóg leuker!

Heel vaak mogen wij een leuk plaatsje kiezen in de klas en er gezelllig een kwartiertje in een boekje lezen. Sommige kinderen liggen dan op de banken, zitten op hun kussen in een hoekje of op de trap,... Maar vanaf nu mag de werker gezellig in de zitzak gaan lezen.

Dank je wel, oudervereniging!!!

Kerstcadeautjes in ons klasje

Onder de kerstboom van het eerste leerjaar lagen super veel cadeautjes!

Alle kinderen hadden voor een vriendje van de klas een zelfgemaakt cadeau ingepakt. Het ene kind had koekjes gebakken, het andere had iets leuks geknutseld, nog een ander maakte zelf een schilderij,...  Allemaal hadden ze er heel hard hun best voor gedaan! En er waren dus ook heel veel blije gezichtjes vandaag rond de kerstboom! Bij de foto's van het eerste leerjaar kan je de cadeautjes bekijken.

Dank je wel ook aan alle ouders die de kinderen een handje hierbij hielpen!

Nieuws uit het eerste leerjaar

Wist je dat...

- er in het eerste leerjaar 17 heel flinke kindjes in de klas zitten?

- wij nu al zelf woordjes kunnen lezen?

- wij ook al een paar letters kunnen schrijven?

- onze juf heel fier is op ons omdat wij zo goed kunnen werken?