Sportdag.

De 1ste sportdag van dit schooljaar vond plaats op maandag 21 oktober !

Onze leerlingen van klas 1, 2 en 3 hebben zich tijdens de voormiddag kunnen uitleven op het springkasteel in de turnzaal, op hun fiets of step op het 'rollen en bollen' parcours en met de ballen op het voetbal-, netbal- en trefbalveld. Na de middag zijn ze naar de sporthal te Bouwel gevoerd voor nog meer sport- en spelplezier.

De kinderen van klas 4, 5 en 6 gingen naar jaarlijkse traditie schaatsen. Voor de 4de klassers werden enkele vrijwilligers met een auto gevonden waarvoor nogmaals onze dank. Klas 5 en 6 sprongen op hun fiets. Voor de meesten onder hen werd het een leuke tocht; voor anderen werd het al snel duidelijk dat er aan de conditie en de fietsvaardigheid moet worden gewerkt ! Na de middag werd er verder op de school gesport.

Omstreeks half 4 konden we aan de vermoeide gezichtjes zien dat het een leuke en sportieve dag was geweest !